Over ons

Voor het uitbesteden van de zorg voor uw groene omgeving kunt u terecht bij Tuinaanleg & Onderhoud Hortus in Zoutleeuw in de provincie Vlaams-Brabant. Zowel voor aanleg als tuin- en groenonderhoud voor particulier als bedrijf kunt u een beroep doen op onze professionaliteit. Er wordt gewerkt met de grootste zorg in uw buitenruimte met een correcte service en een eerlijke prijs.

Voor aanleg en onderhoud van uw gazon maken we gebruik van de nieuwst methodes. De klassieke manier door gras te zaaien of de snelle manier door het aanleggen van grasmatten. Een mooi grasveld vraagt om een grondig onderhoud. Wij maaien uw gras en indien nodig voegen wij de nodige meststoffen toe.

Na aanleg gaat alles groeien en is zorg voor onderhoud nodig

Onze inzet is beschikbaar gedurende het hele jaar. Zodra uw tuin uit de winterslaap komt, staan wij paraat om alles weer lenteklaar te maken. Tuinaanleg en Onderhoud Hortus zorgt voor beplantingen, het opruimen van verwilderde terreinen, maar ook allerlei onderhoudswerken zoals haagscheren, vellen, snoeien van bomen met een hoogwerker en onkruidbestrijding.  Ook zijn wij thuis in diverse groenvoorzieningen. Hieronder kunt u verstaan het aanleggen van vijvers, aanbrengen van diverse beplantingen en het neerzetten van plantenbakken. Een onderhoudsvriendelijke aanleg is bij ons altijd een uitgangspunt. Het beheer hangt nauw samen met de keuzes van soorten planten die gemaakt worden bij het ontwerp en de invulling van uw groene ruimte.

Elk seizoen kent eigen harmonie en structuren

Aanpassen van de bestaande situatie of een nieuw ontwerp behoren tot de mogelijkheden. In beide gevallen gaan we voor kwaliteit, authenticiteit, duurzaamheid, natuurlijke materialen en mooie structuren. U krijgt harmonie en rust die goed aansluiten bij uw woning of bedrijf. En elk seizoen zal u weer verrassen. Ook de wensen van uw gezin worden gehonoreerd. Willen de kinderen meer speelruimte en wilt u zelf meer genieten van de zon in uw tuin, dan wordt daar naar uw tevredenheid aan gewerkt. Heeft u zelf groene vingers, dan kiest u wellicht voor iets minder onderhoudsarm. We zetten al onze kennis en ervaring in om tot de juiste afweging voor uw groenvoorziening te komen. Het begint met een praktisch ontwerp, dat tot op detail niveau wordt uitgewerkt.

Bel of mail ons voor een eerste afspraak

Bel of mail ons en we komen bij u langs voor een vrijblijvend eerste gesprek. We luisteren goed naar uw wensen, bekijken de stijl van uw woning of bedrijfspand en nemen alle maten van de tuin op. Met al deze gegevens gaan we voor u aan de slag om een mooi en uitgebalanceerd tuinplan te maken. Samen komen we dan tot een definitieve opzet. 

Contact

Bronstraat 3A 3440 Zoutleeuw info@tuinaanleghortus.be 0496/89 48 30

Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Onze diensten Vraag uw offerte aan

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x